Apox B.V.

Leverancier en importeur van waterproof cases, Explorercases en GT-Line gereedschapskoffers. Productie van Zuurstof koffers, Kofferinterieurs, indelingen van Medische koffers en Foam interieurs op maat.  Medische koffers, AED's, duik-medische groothandel voor duikbedrijven en sportduikerij. Medische Zuurstof. 

 

Apox door de jaren heen.

Peter van der Panne, oprichter van Apox B.V., begon in 1997 aan dit avontuur niet wetende dat het uit zou groeien tot zo'n succes. Het aantal producten groeide uit tot een groot assortiment met alleen producten van de beste kwaliteit.

Apox werd in 2001 importeur van Explorercases. Deze prachtige koffers zijn nu ons hoofdproduct. Hier bouwen we het bedrijf omheen. De koffers verkopen we los, maar we maken er ook medische sets van. Ideaal verpakt op die manier.

In 2014 kregen wij van de producent van GT-Line het importeurschap van hun Toolcases  aangeboden. Deze professionele gereedschapskoffers behoren tot de beste kwaliteit op de hedendaagse markt. Door de grote diversiteit is er voor alle monteurs een passende koffer. Zeer robuuste koffers voor een goede prijs, verkrijgbaar bij de professionele gereedschapswinkels. 

In 2015 zijn we verhuist naar de huidige locatie omdat we een enorme groei meemaaken die alsmaar voort duurt. Het huidige pand is in 2017 geheel nieuw opgetrokken omdat het toen bestaande pand door een brand is verwoest. Wij zijn heel erg blij met al onze trouwe klanten die, ondanks het ongemak dat ook zij toen hebben ondervonden, ons veel steun hebben geboden. 

Ons team bestaat uit jonge medewerkers die alle veel produkt kennis hebben met hun eigen specialisaties.

Ons team

Ineke van der Panne       - Eigenaar, Finance, dagelijkse leiding - CAD tekenaar, Freesspecialist

Danny Kasius                  - Commercieel medewerker binnendienst, Specialisatie koffers en foam

Gerard van Buren            - Buitendienst, specialist GT Line gereedschapskoffers

Maxim van der Panne      - Junior Zuurstof Specialist & Junior O2 Technician

Bonita van der Panne      - Commercieel & administratief medewerker, Specialisatie Duik-Medisch

Peter van der Panne        - Sr. Zuurstof Specialist & O2 Technician, O2 Therapy Devices, Maritime O2 Advisor